Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

IMAGINE PANORAMICA BRASOV

PRIMARIA BRASOV, PARCARI

Parcare cu plata Brasov

Brasov

Plata parcarii in Brasov se poate face la parcometre sau prin
SMS la numarul 7420
astfel:

Pentru o ora: 341NumarMasina (ex: 341BV22LNX). Tarif pentru o ora 0,4 Euro+TVA.

Pentru o zi: 342NumarMasina (ex: 342BV22LNX). Tarif pentru o zi 2,6 Euro+TVA.

 

Programul de parcare cu plata din Braşov este: Luni-Sâmbătă 8:00-20:00.

Duminica parcarea este gratuita.


Parcare de resedinta

 

RESPONSABILI: Gantz Miklos Sandor, Radnoti Attila, Gheorghe Dragoi; Date de contact, Telefon, Email, Audiente.

 

PROCEDURI

 

1.În cadrul Centrului de Informații pentru Cetățeni (C.I.C aflat in cladirea primariei, intrarea dinspre parc), la masa 11, cetăţenii primesc relaţii referitoare la atribuirea/modificarea locurilor de parcare de reședință.
2.Solicitantul completează o cerere tip şi împreună cu toate documentele solicitate le depune la masa 11, primind totodată un bon cu numărul de înregistrare al solicitării.
3.Toate dosarele sunt verificate de biroul de specialitate urmând a se efectua o precedură de atribuire a locurilor de parcare conform unei programări stabilite.
4.La procedura de atribuire, comisia eliberează “fluturași” pentru fiecare solicitant în parte cu locul de parcare atribuit, tariful aferent conform zonei de impozitare și valabilitatea pentru care se va emite abonamentul de parcare. Plata se poate face la orice casierie a Direcției Fiscale. Abonamentul tip vinietă se eliberează o dată cu chitanța în momentul plății.
5.Valabilitatea abonamentului de parcare se prelungește automat cu condiția achitării tarifului aferent. Solicitantul beneficiază de 30 zile de la expirarea valabilității abonamentului ca perioadă de grație.
6.În cazul în care se modifică oricare din datele inițiale ale dosarului (referitor la autoturism și posesorul acestuia), titularul are obligația să revină la masa 11 din C.I.C cu toate actele doveditoare aferente și să solicite modificarea în evidența Primăriei Municipiului Brașov.

 

ACTE NECESARE

  • Cerere
  • Documente privind domiciliul/rezidenta: copie BI, CI, sau actul de proprietate, contract inchiriere, act de donatie sau mostenire
  • Copie certificat inmatriculare a autovehiculului detinut in proprietate sau folosinta
  • Documente privind dreptul de folosinta (utilizare) a autovehiculului: contract leasing, act de donatie, act de mostenire, contract de comodat in forma autentica cu exceptia rudelor de gradul I
  • Certificat de incadrare intr-o grupa de handicap (daca e cazul)
  • Dovada ca este veteran de razboi, membru A.F.D.P.R. sau beneficiar al prevederilor Legii nr.189/2000 sau orice alte documente care dovedesc incadrarea in prevederile unor alte acte normative si Hotarari ale Consiliului Local Brasov (daca este cazul)
  • Cuponul de pensie (sot+sotie) pentru acordarea reducerii in cazul pensionarilor
  • Declaratie pe propria raspundere ca nu detine garaj amplasat pe domeniul public
  • Dovada de plata a impozitului la zi pentru fiecare autoturism luat in discutie